Ochutnali jsme Yoggies hovězí s karotkou a lněným olejem

Dnes jsme pro Vás otestovali konzervu od českého výrobce Yoggies s hovězím masem, karotkou a lněným olejem. Výrobce ji dělá ve 400 g a v 800 g balení.

yoggies hovězí 1

Co o konzervě píše výrobce?
Konzerva Yoggies se špičkovým hovězím masem, čistou svalovinou, bez jakýchkoliv konzervantů a dochucovadel. Konzerva obsahuje výhradně kusy masa (žádné mleté), zeleninu (karotku) jako zdroj vlákniny, přírodní vývar z masa a kostí (žádný bujón) a také lněný olej.
Taková kombinace chutí a skvělých surovin může být ideálním doplňkem krmiva psa na každý den.

Složení:
hovězí maso – (hovězí maso, hovězí srdce, hovězí játra, plíce, dršťky) 65 %, vývar z masa 28,9 %, mrkev 5 %, minerální látky 1 %, lněný olej 0,1 %.

Ingredience:
maso a vnitřnosti 65 %, voda 27,6 %, zelenina 5 %, lněný olej 0,1 %, maso a kosti na vývar 1,3 %, směs minerálních látek 1 %.

Analytické složky:
hrubý protein 10,9 %, hrubý tuk 6,8 %, hrubý popel 2,4 %, hrubá vláknina 0,4 %, hrubá vlhkost 75 %.

Nutriční a doplňkové látky na kg:
vitamin D3 200 I.E., vitamin E 30 mg, vitamin C 40 mg, vitamin B1 13 mg, vitamin B2 6 mg, vitamin B6 3 mg, vitamin B12 75 mcg, niacin 17 mg, vitamin B5 (Ca-Pantothenat) 12 mg, kyselina listová 6 mg, biotin 300 mcg, cholinchlorid 700 mg, zinek 15 mg, mangan 3 mg, jód 0,75 mg.

Využitelná energie
496 kJ/100 g

Co jsme v konzervě viděli my?
Po otevření nás čekala příjemná masová vůně a velmi pěkná struktura hrubých kusů masa:

Yoggies otevřená

Když jsem maso vyndala z konzervy a lžící trochu rozdělala, tak se hrubá struktura krásně zvýraznila. Na fotce jsou jasně patrné i kousky mrkve, které velikostí naprosto odpovídají masu a vše tak působí konzistentně. V hmotě je vidět jen minimum tuku.

Yoggies rozdělaná

Psům velmi chutnala a byla rychle pryč. Co je ale nejpodstatnější, tak jsme nezaznamenali žádné špatné následky trávení. Nikdo neměl průjem a dokonce ani francouzský buldoček, který prdí téměř po všem, tak nic. Prostě nic. Z toho odvozuji, že je konzerva velmi kvalitní nejen na papíře, ale i ve skutečnosti. Patří sice v rámci psích konzerv k těm dražším, ale cena rozhodně odpovídá složení. Koupí této konzervy určitě chybu neuděláte a budou to dobře investované peníze do kvalitního jídla pro Vašeho psího miláčka.


Jak výrobky testujeme?
Jednoduše. Máme smečku 6 testovacích psů, kteří na testování velmi ochotně spolupracují. Máme velmi pestrou skupinu různého stáří, rasy a zdravotních omezení,  a proto Vám můžeme dát širší spektrum informací ověřených na vlastní kůži.

Kdo je tedy v naší testovací smečce?
Bobík - 9 let, kříženec jezevčíka. Má nadváhu, ale jinak je zdravý.
Jack - 9 let, kříženec border kolie. Má začínající nadváhu, ale jinak žádná omezení.
Miky - 7 let, kříženec menšího vzrůstu. Má citlivé zažívání a je alergický na kuřecí.
Flash - 12 let, husky. Má pár zubů a problémy a dysplazii kyčelního kloubu.
Muf - 1 rok, francouzský buldoček. Má citlivé zažívání, které ale pro jeho rasu není nijak výjimečné.
Ťapka - 2 roky, jezevčík. Nemá žádná zdravotní omezení.

 

yoggies recenze. krmivo pro psy, 

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.